Op Centre Lothlorien kun je terecht voor een ontspannen verblijf in een prachtige omgeving.

Op deze bijzondere plek zijn mooie ontmoetingen gewoon. Kom genieten van rust en ruimte, heerlijke vegetarische maaltijden, eindeloos wandelen en bijvoorbeeld een ontspannende voetmassage.
Je kunt verblijven in het Chateau, op de kleine groene camping of in een van onze andere verblijfsmogelijheden. Verblijf is mogelijk van april tot november en in de kerstperiode.

RESERVEREN
Wil je alvast reserveren dan kan dat op deze website met ons AANMELDINGSFORMULIER >>
GA NAAR: Chateau Camping Andere verblijfsmogelijheden


Het Chateau

In het Chateau kun je verblijven in de verschillende gastenkamers (chambres d’ hτtes). Er zijn kamers voor 1, 2, 3 of 4 personen. Het minimum aantal nachten is twee en in het hoogseizoen kan in principe alleen voor hele weken geboekt worden. Voor groepen zijn arrangementen mogelijk. De keuken op Lothlorien is vegetarisch. Er wordt gezamenlijk gegeten op het terras buiten of in de eetzaal. Verder kun je in het Chateau gebruik maken van de salon en de winkel.

   PRIJSOVERZICHT 2017   
Verblijf per persoon per nacht, incl. ontbijt Incl. ontbijt en diner Volpension
2-3-4 persoonskamer € 35,— € 50,— € 55,—
2 persoonskamer (noordkant) € 30,— € 45,— € 50,—
1 persoons op kamer € 47,— € 62,— € 67,—
kinderen tot 2 jaar gratis gratis gratis
kinderen tot 12 jaar € 17,50 € 26,— € 30,—
toeslag 2-3-4 pers.kamer met eigen badkamer(mits beschikbaar) €25,00 p.n., €100,00 per week. Huisdieren zijn niet welkom in het Chateau.


De Camping
camping
Centre Lothlorien heeft een groene camping met ruime plaatsen, waar je tussen april en november terecht kunt. Voor kleine en grote tenten zijn twintig plaatsen beschikbaar; er zijn acht plaatsen voor caravans en campers. Op enkele carvan/camper plaatsen is aansluiting op elektriciteit mogelijk. De camping heeft vier toiletten, twee warme douches, een wasruimte,een ruime keuken met twee afwasbakken, drinkwater en een recreatieruimte met o.a. tafeltennis. Verder zijn campinggasten welkom om mee te eten op het Chateau (wel van te voren opgeven) en kun je iets komen drinken in de salon of op het terras van het Chateau. Ook is er een winkeltje en kantoor voor o.a. inschrijven, brood bestellen, wandelkaarten en info over de omgeving.

   PRIJSOVERZICHT 2017   
Verblijf per nacht
Prijs
Tentplek € 10,00
Caravan/camperplek € 14,00
Volwassene € 3,—
Kind tot 13 jaar € 2,—
Auto/motor op Parkeerplaats gratis
Huisdieren (uitsluitend na overleg) € 2,—


Andere verblijfsmogelijkheden
Naast de camping en het chateau zijn er nog diverse andere verblijfsmogelijkheden: een appartement in het Gardien, de maisonette en de caravans.
Appartement GARDIEN


   Appartement GARDIEN PRIJSOVERZICHT 2017   
Het appartement bestaat uit de beneden verdieping van het Gardien. Naast een kamer met twee bedden, houtkachel en zitje, is er een aangrenzende kamer met een eettafel en (tweepersoonsslaap)bank. De bedden zijn opgemaakt als je komt. Ook beschikt het appartement over een ruime volledig ingerichte keuken met fornuis, oventje, grote koelkast, eettafel en houtkachel. De badkamer heeft een wastafel en douche. Het toilet is apart. Buiten kun je heerlijk zitten onder de oude pruimenboom. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week (zo tot za).
Verblijf per nacht, excl. maaltijden
Prijs
maximaal 4 personen € 65,—
MAISONETTE


   MAISONETTE PRIJSOVERZICHT 2017   
Aan de rand van het bos met uitzicht op de wei en het meer staat de romantische maisonette, vrij en stil. De maisonette bestaat uit 1 ruimte en een veranda waarop o.a. een ingerichte buitenkeuken en een zitje. In de maisonette staat een slaapbank, een apart bed en een tafel met 3 stoelen. De bedden zijn opgemaakt als je komt. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week (zo tot za). Geen huisdieren toegestaan.
Verblijf per nacht, excl. maaltijden
Prijs
maximaal 3 personen € 55,-
BLOKHUTTEN   BLOKHUTTEN PRIJSOVERZICHT 2017   
Op het bovenpad staat 3 houtenblokhutten, in elk huisje vind je een 2 persoons slaapbank en een 1 persoonsbed. De hutjes hebben stroom en een ingerichte buitenkeuken op de veranda. Vergeet niet zelf beddengoed etc. mee te nemen. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week (zo. tot za.). Geen huisdieren toegestaan.
Verblijf per nacht, excl. maaltijden
Prijs
maximaal 2 personen € 35,-
maximaal 3 personen € 45,-
Geen huisdieren toegestaan en zelf beddengoed, handdoeken/theedoeken etc. meenemen.
CARAVAN
caravan
   PRIJSOVERZICHT CARAVAN   
De 1-2 persoons caravan staat aan het kleine meer en heeft kookgelegenheid en eigen eco toilet. De luxe caravan heeft stroom, kookgelegenheid een groot vast 2 persoons bed. Vergeet niet zelf beddengoed etc. mee te nemen.
Verblijf per caravan per nacht
Prijs
caravan aan het meer (1 of 2 personen) € 25,—
Luxe caravan (maximaal 2 volw + 2 kinderen) € 300,- (6 nachten)
Geen huisdieren toegestaan en zelf beddengoed, handdoeken/theedoeken etc. meenemen.


Ontbijten / Lunchen / Dineren

Als campinggast of Chateaugast kun je iedere avond op het terras of in onze salon meegenieten van een heerlijk vegetarische 3 gangen menu. Je kunt ook 's ochtends ontbijten, 's middags lunchen of als je erop uitgaat 's morgens een lunch voor onderweg klaarmaken.

We vinden gezond en lekker eten belangrijk en gebruiken zoveel mogelijk biologische producten, vaak van eigen moestuin, voor het bereiden van onze maaltijden.
Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met dieet wensen op medische gronden. Zo nodig vragen we een kleine tegemoedkoming voor de extra kosten. Eventuele dieetwensen graag doorgeven bij het maken van de reservering.

Er zijn twee boeken geschreven over voeding op Lothlorien, beiden uitgegeven door Frontier Amsterdam. "Eet Smakelijk, Leef gezond" is een compact basisboek met alles wat iedereen zou moeten weten over voeding. In het receptenboek "Eet smakelijk, Leef gezond" vind je makkelijke, lekkere, gezonde recepten. Beide boeken zijn verkrijgbaar in onze winkel en te bestellen.

   PRIJSOVERZICHT   
Ontbijt € 7,—
Lunch € 10,—
Diner, excl. drankjes € 16,—


Langer verblijven
Lothlorien is een prachtige plek om u enige tijd terug te trekken voor studie, retraite of juist actief buitenwerk. Daarnaast kunt u als vrijwilliger aan de slag of bieden wij mogelijkheden voor artists in residence: op Lothlorien kunt u enige weken of maanden in alle rust werken met indien gewenst gebruik van een atelier.
Achterin het domein is een activiteitenterrein, waar groepen apart kunnen kamperen en hun eigen activiteiten kunnen houden.

Voor meer informatie over wonen en werken KLIK HIER >>


Retraiteprogamma

In een van natuurlijke materialen gebouwd huisje (vlechtwerk en leembouw) afgelegen langs de beek Le Moiron, achter op het terrein, bestaat de mogelijkheid om al of niet onder begeleiding in retraite te gaan. De begeleiding vindt plaats volgens afspraak. De duur van de retraite is minimaal 4 dagen. Het huisje biedt een minimum aan voorzieningen en eenmaal per dag vindt er communicatie plaats door middel van een boodschappenmand vlak bij het huisje. In de mand zal dagelijks een rantsoen voedsel worden achtergelaten en men kan geschreven berichten achterlaten.

Inclusief houtkachel binnen en vuurplaats buiten. Verder geen voorzieningen, ecotoilet buiten. Natuurlijke waterbron aanwezig bij voldoende regen.


Lidmaatschap
Voor gasten die geen lid zijn van de Vereniging Vrienden Lothlorien geldt een eenmalige gastlidmaatschap van €2,00 per persoon.


Groepen
Verblijf voor groepen, ander of langer verblijf: prijsopgave op aanvraag.

Cursussen en andere activiteiten KLIK HIER >>.


Annuleringsregeling Centre Lothlorien

Voor reservering van een kamer, plaats op de camping of ander soort verblijf en voor de aanmelding voor activiteiten en cursussen vragen we vooraf een aanbetaling van 50% van de totale kosten.
Ontvangst van de aanbetaling = definitieve reservering.
Zolang de aanbetaling niet is ontvangen is de reservering dus nog niet definitief.
In geval van annulering wordt tot 2 maanden vooraf het hele bedrag van de aanbetaling teruggestort.
Tussen 2 maanden tot 1 maand vooraf wordt de helft van de aanbetaling teruggestort.
Daarna is er geen recht meer op teruggave.

In geval dat onzerzijds, wegens uitval van een activiteit of workshop, wordt geannuleerd, wordt altijd het volledige bedrag van de aanbetaling teruggestort.Cursussen en andere activiteiten KLIK HIER >>.

RESERVEREN
Wilt u alvast reserveren dan kan dat op deze website met ons AANMELDINGSFORMULIER >>