VRIJWILLIGERS
Je bent van harte welkom om als vrijwilliger een tijd bij ons te verblijven. De uit te voeren werkzaamheden stellen we in overleg vast in aansluiting op voorkeur, mogelijkheden en voorhanden zijnde werkzaamheden.
Je werkt en verblijft op eigen risico en je bent zelf verantwoordelijk voor het desgewenst hebben of afsluiten van verzekeringen.
Je kunt voor eigen verblijf zorgdragen (tent, caravan, camper) of gebruikmaken van een vrijwilligerskamer, tent of caravan van het centrum. Uitgangspunt is per week 6 dagen van 7 uur werken voor gratis verblijf en maaltijden. Afhankelijk van je inbreng en het aantal uren dat je werkt stellen we eventueel een bijdrage voor verblijf en maaltijden vast.

Voor nieuwe vrijwilligers geldt in principe dat we eerst kennis met je willen maken. Dit kan in NL.
Je komt daarna voor een introductieweek naar Frankrijk. Tijdens deze week werk je een aantal uren mee, maak je kennis met de prachtige plek en nemen we tijd om je onze uitgangspunten en visie uit te leggen.
Ook nemen we tijd om met je van gedachten te wisselen wat Lothlorien in de toekomst voor jou kan betekenen en wat jij Lothlorien te bieden hebt. Voor deze kennismakingsweek vragen we een financiele bijdrage van 135,00.

Voor vrijwilligers gelden de volgende uitgangspunten:
  • minimale bijdrage in de werkzaamheden 4 uur per dag
  • minimale periode 7 dagen (alleen tijdens de geplande vrijwilligersweken)

    We zoeken voor 2016 vrijwilligers voor:

    * Zomerseizoenbewoner(s) van maart 2016 tot oktober 2016 voor alle voorkomend werkzaamheden.    Het aantal plaatsen voor vrijwilligers is beperkt. Het is daarom belangrijk tijdig af te stemmen of er een plaats vrij is.
    Interesse, stuur dan een mailtje aan centrelothlorien@gmail.com.