BOEKEN
Receptenboek, Eet smakelijk, Leef gezondHet nieuwste boek van Fredy Wamelink
Een uitgave van Frontier Publising
ISBN 9 789078 070634
Prijs: 13, euro + 3,00 verzendkosten.

Eet smakelijk, Leef gezond, dat is wat we je als lezer toewensen!
Het is ook de titel van het in 2013 verschenen voedingsboek dat Lucas Slager en Fredy Wamelink samen schreven en dat de basis is voor de recepten in deze uitgave.
Naast beknopte informatie over gezonde voeding vind je recepten met voor de hand liggende ingredienten die eenvoudig te bereiden zijn. Door te proeven en naar eigen smaak kruiden en specerijen toe te voegen maak je zelf de heerlijkste gerechten.

Een vegetarisch kookboek met recepten voor ontbijt, lunch en diner die goedkoop, gezond en lekker zijn en jou inspireren om zelf te experimenteren in de keuken

Inhoud: Uitgangspunten voor een gezonde maaltijd - Weet wat je eet - Handig om in huis te hebben - Basisrecepten voor sausen en soepen - Ontbijt: een goed ontbijt is een mooi begin van de dag - Lunches: Laat die boterham eens een keer staan - Hoofdgerechten: start met rauwkost dan heb je al snel heel wat vitamines en mineralen binnen - Nagerechten: nog even iets zoets, mmmmmmmm - Bijlagen: 1.Vleesvervangers, 2.Kruiden en specerijen - Over de schrijver - Recepten overzicht.

Dit boek is te bestellen door een mailtje te sturen naar centrelothlorien@gmail.com

Eet smakelijk, Leef gezondLucas Slager & Fredy Wamelink
Een uitgave van Frontier Publising
ISBN 978-9078070504

Prijs: 13, euro + 3,00 verzendkosten.

Eet Smakelijk, Leef Gezond!
Creeer je Eigen Gezondheid
In dit boekje wordt op praktische wijze uitgelegd hoe je door middel van voeding veel aan je gezondheid kunt doen.
Je vindt naast dagmenu's vooral praktische informatie over: evenwichtig eten, koolhydraten, eiwitten, vetten, zuren en basen,kruiden, vitamines, mineralen en energieoverdracht.
Kortom alle informatie die je nodig hebt om te kunnen bepalen wat voedend voor jou is.
De kennis die gedeeld wordt door de auteurs, is het resultaat van veel lezen, experimenteren en zelf toepassen. Deze levenswijze wordt al jaren in de praktijk gebracht op Centre Lothlorien, waar er gekookt wordt voor grote en kleine groepen en waar gezondheid een belangrijke aandachtspunt is.

Inhoud:
Inleiding - Wat is gezondheid - Ieder mens is uniek - Evenwicht - Basis dagmenu - Veranderingen op voedingsgebied - Wat heb je nodig om gezond te blijven - Wat zit waarin - Wat je vooral niet neemt - Natuurlijk en gezond leven - Energie en informatie - Vulling en vervulling - Gezondheidszorg - Checklist; wat doe je als je je niet fit voelt - Inspiratiebronnen - Gezondheid in brede zin - Praktische voorbeelden en menu's - Basen en zuren - Koolhydraten - eiwitten - Vitamines en mineralen - Kruiden - Bitterstoffen - Olin en vetten - Vlees - vis -melk/ melkproducten - Alcohol, koffie, suiker, zout, tabak, chocolade - Gluten - Supplementen - Super Foods - Over de schrijvers

Dit boek is te bestellen door een mailtje te sturen naar centrelothlorien@gmail.com


Natuurlijk Tuinieren Gezond LevenLucas Slager

Gezondheid is een belangrijke basis voor een goed en gelukkig leven. In onze westerse wereld is de aandacht bij voedselproductie vooral gericht op veel opbrengst, weinig kosten en een hoge verkoopprijs.
Veel oogsten, maar weinig zaaien. Daardoor eten we producten die zijn verbouwd op overbelaste grond, geteeld met veel kunstmest en behandeld met een overdosis bestrijdingsmiddelen.
Deze wijze van voedselproductie heeft grote invloed op gezondheid en welzijn. Gezonde en volwaardige voeding bepalen je gezondheid in grote mate: je bent wat je eet.
Daar kun je zelf aan werken. Bijvoorbeeld door te kiezen voor biologische geteelde producten en door een deel van je voedsel zelf te verbouwen.

Dit boekje geeft heel beknopt eenvoudige, toepasbare en praktische adviezen en tips om zelf kleinschalig tuinbouwproducten te verbouwen, zonder gif en dierlijke mest. Dat kan iedereen. Een paar plantjes in de vensterbank, op het balkon of op het platte dak, kan bij iedereen. Desnoods een paar tegels van trottoir of terras eruit, en je hebt al een tuin.
Door zelf een deel van je voedsel te verbouwen en er je energie en liefde er in te stoppen, neem je verantwoordelijkheid voor je fysieke en geestelijke gezondheid.
Eet bewust, leef bewust: het geeft veel energie en je bent veel gezonder!

een uitgave van Frontier Publising
ISBN 9 789078 070368

Prijs: 9, euro + 3,00 verzendkosten.Handboek Zekerheden
Een boek van Lucas Slager

Het meest recente boek van Lucas Slager, "Handboek Zekerheden" geeft door alle tweenvijftig hoofdstukken heen een uitgebreid overzicht van vrijwel al onze zogenaamde zekerheden die bij nader onderzoek lang niet zo zeker blijken als wij misschien hoopten. Juist door via zo een onderzoek meer en meer ls te komen van de behoefte ons aan onze zekerheden op te hangen, komen wij, zo zegt Lucas, in contact met chte vrijheid en met ons innerlijk weten over hoe wij onze aangeboren taak zouden kunnen vervullen.

De tekst op de achterkaft:
"We zijn als mensheid aangeland in een tijdsfase waarin steeds meer waarheden en onwaarheden aan het licht komen en er flink aan de boom van onze samenleving wordt geschud. Dit "filosofische handboek? over onderwerpen die we als zekerheid in ons leven aanmerken, is een hulpmiddel om de grote uitdagingen van onze tijd aan te gaan en met de grote veranderingen die al plaats vinden en nog plaats zullen vinden, te leren omgaan.
We hebben anno Nu niet meer de keuze om al of niet mee veranderen, maar wel de keuze hoe we ermee omgaan. Hoe we eraan mee kunnen doen, en mee richting kunnen geven. Eindelijk breekt het besef door dat de oude wereld, de oude zekerheden, in verval zijn. Dat de oude fundering het systeem het niet langer meer zal kunnen dragen. Dat er een nieuwe samenleving ontstaat en dat we pas werkelijk vrij kunnen zijn door onze verantwoordelijkheid als mens te nemen. Dit handboek zal je misschien aan het schrikken brengen, maar ook inzicht geven in je eigen mogelijkheden om je eigen waarheid en zekerheid te vinden en met vertrouwen de nieuwe wereld te kunnen omarmen.
Want jij, ja jij, hebt een rol te vervullen in dit leven en dat mag en kan je doen door jezelf te ontdekken, wat vast zit los te laten, en je eigen oneindige mogelijkheden te ontdekken en te gebruiken. Door je oude zekerheden, overtuigingen en patronen los te durven laten is de kans dat je er beter en sterker van wordt honderd procent. Dat is in elk geval een zekerheid waar je mee vooruit kunt in het leven. De wereld wacht op jou!"

Bestelinformatie:
Titel: Handboek Zekerheden
ISBN: 9789078070580
te bestellen voor 17,- (exclusief 3,- verzendkosten) via centrelothlorien@gmail.comVoorbij de Tijd
Een boek van Lucas Slager

De tijd gaat voorbij en aan alles komt een eind. Met deze waarheid heeft de westerse wereld lang geleefd. Maar is Tijd wel datgene wat wij denken dat het is? Bestaat Tijd of is het een door mensen bedachte zekerheid zodat alles duidelijk, helder en meetbaar is? Een houvast waar we ons leven aan kunnen ophangen? Tijd zoals wij daar in leven en mee omgaan is rechtlijnig, slechts n kant op, het is het scenario van de dood: onontkoombaar en eindigend.

"Voorbij de Tijd" geeft een andere visie op tijd, toont de afwezigheid van tijd aan, maakt duidelijk dat tijd zoals wij dat hanteren slechts een hulpmiddel is en geen basis van ons leven en ons bestaan. Het boek gaat over essentie, de essentie van jouw leven in relatie tot tijd. Het gaat voorbij de illusie van beperkte tijd en de illusie dat de mens geen deel is van de kosmos, maar daarbuiten staat. Tijd is door mensen bedacht en tot maatstaf verheven.
De Tijd is altijd in beweging en beweegt in alle richtingen, net als dat voor alles in het universum geldt. Alles beweegt continu en in cycli. Alles is, onderweg in een kosmische samenhang.
Zonder angst voor het einde en vanuit een innerlijk Weten dat alles energie is en altijd doorgaat, kunnen we leven in synchroniciteit en verbinding. Zo heb je altijd Tijd. Zo kunnen we terug naar de essentie van leven, van het menselijk bestaan. Zo te leren leven, geeft je eindeloze en onbeperkte mogelijkheden.
De Tijd Is en Jij Bent!

ISBN 978-90-78070-21-4

Prijs: 15, euro + 3,50 verzendkosten.De Twintig Gezichten van de Schepping
Maya symboliek in het dagelijks levenEen boek van Lucas Slager en Peter Toonen

De mens is n van de vele wonderen van de schepping. Niet alleen dat hij geschapen is, maar hij kan zelf ook scheppen. De mens is een stukje van het grote geheel. Alles is eenheid. God, het universum, het Al, Hunab K'u, is in alles. De mens is een afspiegeling van de schepper en kan tot bewust Zijn en verlichting komen. Dat is ons geboorterecht. We hebben er alles voor gekregen. We hebben alle bagage om ons erfdeel te ontvangen en vooral ook om die gaven te gebruiken. We hebben oneindig veel mogelijkheden, zoals de wereld, het universum, vele gezichten heeft om zich te ontvouwen. We hoeven ze alleen maar te herontdekken. Dit boek neemt je mee op een ontdekkingstocht in jezelf, om achter alle sluiers van beperking te ontdekken dat je zoveel meer bent dan de wereld je heeft geleerd. De Maya's leren ons dat de schepping twintig zonnezegels kent: de Twintig Gezichten van de Schepping. Ze zijn allemaal in ieder mens aanwezig. Ze liggen verscholen en wachten tot je ze wakker schudt en naar boven haalt. Zo leer je dat je niet beperkt bent maar oneindig kunt creren, leren en groeien. Zo kom je tot bloei, word je schepper van je eigen leven, van je eigen universum. Neem je erfdeel op, gebruik heel je potentie en kom tot vervulling. Je kunt uiteindelijk als een Zon je licht laten schijnen op je eigen pad en dat van anderen. Dat is een belangrijke boodschap die de Maya's ons aanreiken, het pad naar 2012, onze evolutie als eigen creator en schepper.

ISBN 978-90-78070-11-5

Prijs: 17, euro + 3,50 verzendkosten.SPECIALE AANBIEDING: "De twintig gezichten van de schepping" + "Verkeerd Verbonden" samen 27,00 i.p.v. 32,00

Verkeerd Verbonden
Dit boek van Lucas Slager geeft je op basis van de 13 heilige Tonen van de Maya's inzicht in waar je in je proces staat en hoe je met behulp van de tonen zelf richting kunt geven aan je verdere weg en je meer verbinding vindt met je zelf en al dat is.

Prijs: 15, euro + 3, verzendkosten
SPECIALE AANBIEDING: "De twintig gezichten van de schepping" + "Verkeerd Verbonden" samen 27,00 i.p.v. 32,00

Coach Jezelf
Neem je leven in eigen hand en wordt Zelfsturend. Er is niemand die jou beter kent dan jezelf. Dit boek helpt je om standvastig je leven ter hand te nemen en je levensdoel te realiseren.
Auteurs: Lucas Slager en Willem Jan van de Wetering.

Prijs: 17,- + 3,- euro verzendkosten

Oorsprong van de Mens
Het levenswerk van Hetty de Roo waarin ze haar kennis over mens, gezondheid en levensachtergronden overdraagt aan het nageslacht.
Hetty de Roo is o.a. oprichtster van de Academie voor Natuurgeneeskunde in Meppel en heeft jarenlang in het Drentse Ruinerwold een centrum gerund gericht op gezondheid en geestelijke groei, waarna ze vanuit het Franse Ardeche haar visie en kennis verder heeft uitgedragen.

Speciale aanbieding: 6,50 + 2,50 verzendkosten

Andere titels in de aanbieding:

De elf samenzweerders
 • De elf samenzweerders
 • Vrije energie, Johan Oldenkamp
 • Understanding Nature, Johan Oldenkamp
 • Het preuvium Project, J.F.Kielen
 • Het Elfenwoud,Ewout Storm van leeuwen
 • Westers sjamanisme en vision quest, Rob Top
 • Het einde van de gestolen tijd, Peter Toonen
 • \
  AMBACHTELIJKE PRODUCTEN
  Mayahangers
  Speksteenhangers met als afbeelding n van de 20 zonnezegels van de mayakalenders.
  Handgemaakt op Lothlorien.

  Prijs 13,- euro

  Magische Staven
  Lichte maar uiterst sterke staven. Geschikt als wandelstok en elke staf heeft zijn eigen magische invloeden.
  Handgemaakt op Lothlorien van Klimopranken uit de omgeving.

  Prijs vanaf 15,- euro

  Harmonizers
  Harmonizers worden met goed resultaat ingezet om effecten van zendmastenop mensen, dieren en planten te neutraliseren en ook verbeteren ze de kwaliteit van lucht in en om je huis.

  meer info via info@cyristalsoundproducts.com
  Prijzen tussen de 30,- en 300,00

  "FANA", tasjes voor o.a. de Harmonizer
  Handgemaakte buideltasjes van echt leer, geschikt om bijvoorbeeld de "reis"harmonizers in te vervoeren

  Prijs vanaf 5,- euro

  OVERIGE ARTIKELEN

  Diverse artikelen uit onze winkel
  - T-shirt King Arthur, the legend
  - Set van 13 Lothlorien ansichtkaarten
  15,-
  12,50
  + 2,50 verzendkosten  Bestellen is mogelijk per e-mail: centrelothlorien@gmail.com
  prijzen per 1 januari 2016, wijzigingen en typefouten onder onderbehoud