skip to Main Content

“Als de hemel een stukje opengaat”, 21 – 27 oktober

Leven met de gestorvenen.

Welke weg gaat een mens die gestorven is? En is het mogelijk dat wij, mensen levend op aarde, de overleden mens op zijn weg volgen en nog een verbinding met hem/haar onderhouden?

Deze vragen staan centraal in deze week ‘Als de hemel een stukje opengaat’. Om de antwoorden op deze vragen te naderen zullen we onderzoeken wat een mens is en welk deel van zijn wezen na de dood voortleeft. We proberen een beeld te vormen van de verschillende fases die het leven na de dood kent, van het verwerken van de belevenissen van de mens op aarde en het voorbereiden van een volgend leven op aarde. En we proberen wakker te worden voor het ervaren van de nabijheid van de gestorvenen in ons dagelijks leven.

Deze week wordt gegeven door John Hogervorst, die het thema vanuit de visie van Rudolf Steiner zal benaderen.

Cursusleiding:

John Hogervorst houdt zich sinds 1987 bezig met de sociale driegeleding, waarover hij cursussen en voordrachten geeft in binnen- en buitenland. Hij heeft een onderneming die op basis van de sociale driegeleding is vorm gegeven, is redacteur van Driegonaal – tijdschrift voor sociale driegeleding en publiceerde o.a. Sociale driegeleding – wat, hoe & waarom (2018).

http://www.driegonaal.nl/

 

 

 

 

 

Prijs: €175,-

 

Bekijk de verblijfsmogelijkheden Reserveer deze cursus

 

 

 

Back To Top