skip to Main Content

Portretfotografie: je visuele handschrift, 28 april – 4 mei 2019

door Sabina Theijs. Heb je al ervaring met het fotograferen van mensen en wil je een stapje verder? Ontdek dan nu hoe jij jouw eigen stijl als fotograaf kan ontwikkelen en inzetten om een onderscheidende foto te maken. We bestuderen zowel je eigen werk als bekende voorbeelden uit de portretfotografie om te achterhalen waar jouw kracht ligt als fotograaf. En je leert deze in te zetten bij het maken van een portretfoto waarin jouw eigen handschrift zichtbaar is.

Voor deze cursus is kennis van de eigen camera vereist; je weet wat diafragma, sluitertijd en lichtgevoeligheid is en past die kennis toe tijdens het fotograferen.
Benodigd: digitale camera en statief. Neem, als je die hebt, ook je eigen laptop mee.

Cursusleider

Sabina Theijs is documentair fotograaf en fotodocent. Daarnaast begeleidt zij amateur en professioneel fotografen onder de naam Mijn Fotocoach. Ze stelt exposities samen, geeft lezingen en is regelmatig jurylid bij fotowedstrijden. Haar specialisatie als docent is het verkennen en verder ontwikkelen van de eigenheid, bijv. in individuele coachingstrajecten en cursussen portretfotografie.
www.mijnfotocoach.nl

Prijs

€ 225,- exclusief verblijf

 

Back To Top