skip to Main Content

Helend schrijven, 12-18 juli 2020

door Lisette Thooft.

Helend schrijven betekent: teksten maken die goed zijn voor je ziel. En die verhalen delen in een veilige omgeving.
Het gaat niet om stilistisch fraai of gelikt of commercieel, maar om oprecht en authentiek schrijven over jezelf en je eigen leven, waardoor alles beter op zijn plek valt.
Je krijgt dus géén commentaar van mij op je schrijfstijl; het gaat niet om techniek. Als je wilt, kun je me na afloop een van je teksten mailen voor redactionele feedback. Maar in de workshop staat het uiten en delen centraal. Dat geeft maximale veiligheid en openheid.
We gaan ook met orakels werken en met oer-mythen, zoals de afdaling naar de onderwereld, de onmogelijke opdrachten op Aarde, de ‘strijd’ tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Die thema’s gebruik je om meer inzicht te krijgen in jezelf als hoofdpersoon van je leven, je uitdagingen en je kracht.

Over de cursusleiding

Lisette Thooft, schrijfweek in Frankrijk
Lisette Thooft (1953) is rebalancer en schrijfster. Ze heeft haar leven lang geschreven voor grote publieksbladen zoals Onkruid en Happinez. Tegenwoordig heeft ze daarnaast een rebalancing praktijk in Rotterdam, gericht op de verbinding tussen lichaam, ziel en geest.
Meer informatie www.lisettethooft.nl

 

Dit vonden deelnemers aan eerdere workshops:
“Ik vond het een geestverruimende, ontroerende maar vaak ook hilarische ervaring.”
“Schrijven bij Lisette gaat om het vinden van de weg naar je hart. Naar het zoeken in je binnenste wat je al schrijvend helder wilt krijgen. Een bijzonder helend proces.”

Prijs: Prijs voor de workshop, vijf ochtenden: € 245,-
In de middagen geef ik voor wie wil rebalancing sessies om dat wat er naar boven komt, te helpen landen. Dat is niet verplicht en niet inbegrepen in de prijs; ik vraag er € 45,- per sessie voor van ongeveer anderhalf uur (mijn normale prijs is € 110,-).

 

Back To Top