skip to Main Content

Van blad en wind; van aarde en regen KELTISCHE NATUURWEEK, 15 – 21 augustus 2021

Van blad en wind; van aarde en regen
KELTISCHE NATUURWEEK, 15 – 21 augustus 2021

In deze belevingsweek maak je contact met het stukje aarde waarop we leven, ons stuk natuur. Spelenderwijs komen we steeds dieper, bewust in contact met de natuur. Hierbij gebruiken we het Keltische Wiel, een oeroud symbool, als leidraad. De symboliek van het Keltische Wiel omvat de elementen, de windrichtingen, uiteraard de vier seizoenen en de acht jaarfeesten. Kortom de kringloop van de natuur.

Het Keltische Wiel blijft altijd draaien, omwenteling na omwenteling, jaar na jaar. Je verbinden met dit wiel en het vieren van deze feesten, of je dat nu alleen doet of samen met andere mensen, maakt dat je je deel van het grotere geheel voelt. Bovendien stelt het je in staat om even helemaal in het moment, in het hier en nu aanwezig te zijn. Dit geeft je de gelegenheid om stil te staan bij wat je tot dan toe hebt bereikt en waar je naartoe wilt. Zo kun je de natuurlijke energie aanwenden voor jezelf, de mensen om je heen en onze prachtige planeet Aarde.

De Natuur en haar Spirit

Als we ons meer verbinden met ons lokale ecosysteem, met het stukje aarde waarop we leven komen we vanzelf meer in ons natuurlijke element. Je hoeft namelijk niet ver te reiken of ver te reizen om de natuur, de elementen en de bezieling, de Spirit hiervan te ervaren. Juist niet… Alles wat jij nodig hebt bevindt zich juist hier, vlakbij! Alles is er al. Het enige wat we hoeven te doen is ons wezenlijk verbinden, onze harten openen om ons met het grotere geheel te verbinden.

Een Tipje van de Sluier

In de Keltische Natuurweek leer je meer over het Keltische Wiel en haar acht jaarfeesten. We maken een krachtig gebruiksvoorwerp van materiaal wat we zelf in de natuur gevonden hebben. We vormen samen een Sacred Drumcircle. We maken contact met de Boom Spirits. We doen een ritueel rondom een heilig vuur en zo zijn er nog meer magische natuurbelevingen in deze week.

Sleutelwoorden voor deze belevingsweek zijn: wezenlijke natuurverbinding, elementen, magie, natuurlijke metaforen, creativiteit, natuurlijke ritmen, klanken en muziek.

 

Prijs exclusief verblijf:

€250,-

Over ons:

In verbinding leven we de eenheid die we werkelijk zijn. Afgescheidenheid is een illusie. Het is belangrijk om je te verbinden met jezelf, onze mede-aardbewoners, de dierenwereld, het plantenrijk, het mineralenrijk, en het ongeziene.

Wij, Bianca & Menno inspireren elke dag mensen met persoonlijke coaching, unieke workshops, cursussen, concerten, vieringen, en belevingen om in verbinding te zijn. De tools waarmee we werken zijn natuur, klank, muziek, creativiteit en ritueel. “Het leven is bedoeld om te vieren en te delen. We spelen met de oneindige mogelijkheden van het leven. Het is er al.”

Menno & Bianca van HET IS ER AL brengen de elementen van de aarde en het universele op unieke wijze samen. “Wij helpen mensen weer in contact te komen met de essentie van het zijn. Stil staan en luisteren naar jezelf is een vergeten maar oh zo belangrijke levenskunst!

Je zielsbestemming is er al. Je authentieke zelf is er al en is nooit weggeweest. Je ware bestemming ligt in jouw essentie

besloten en wacht erop om geactiveerd te worden. Het enige wat je hoeft te weten is wat werkelijk van waarde voor je is en wat niet. Het enige wat je hoeft te doen is opnieuw aandachtig zijn en te voelen. Op zich is het heel eenvoudig maar soms heb je er even wat begeleiding en handige tools bij nodig omdat je niet alles alleen kunt en hoeft te doen.

 

 

 

Reserveer deze cursus
Back To Top