skip to Main Content

Natuurlijke Creativiteit, 4-10 augustus 2019

door Liza van Schie.
Een ontspannende week vol kunstzinnige oefeningen in én met de natuur.

Heb jij behoefte aan tijd voor jezelf, ontspanning en creativiteit? Tijdens deze week neem ik je mee in een proces waar dit samen komt.

We kijken naar de natuur met haar processen & cycli, en verweven dit in de kunstzinnige oefeningen. We werken voornamelijk met gerecycled en (zelf gevonden) natuurlijk materiaal, zoals klei, wilgentakken, schelpen, stenen en veren; Je hebt niets nieuws nodig om iets moois te maken/alles wat je nodig hebt is er al.

Stap voor stap neem ik je mee in het creatieve proces, zodat je op een rustgevende en ontspannen manier aan de slag kunt. Ook als je geen of weinig ervaring met creatief werken hebt.

We starten in een cirkel met een ontspanningsoefening zoals meditatie of met een wandeling en werken zoveel mogelijk buiten.

Over Liza

Met mijn Kunstzinnige Therapie opleiding en specialisatie in coaching als achtergrond maakt het me enthousiast wat het harmoniserende en reflecterende effect van kunstzinnig werken kan zijn en besteed ik hier ook aandacht aan tijdens de workshop. Ik hou van een coachende manier van begeleiden die gericht is op positieve intenties en het versterken van zelfzorg in een veilige en warme sfeer. 

Met Liefde, voor jezelf en Moeder aarde.

 

Impressie:

www.happymoon.nl

www.facebook.com/iamhappymoon
www.instagram.com/i.am.happy.moon

 

prijs:

€200,- dit is inclusief basismateriaal.

Back To Top