skip to Main Content

Ontstress je kerst! 20-26 december.

Onthaasten en Yoga met Kerst

Kom kerst vieren op het mooie Lothlorien en geniet elke ochtend bij je ontbijt van een vers geperst sapje, volg elke dag een yoga/meditatieles en geniet om de dag van een ontspannende voetmassage.

Daarnaast heb je alle tijd om te doen waar je zelf zin in hebt. Het is heerlijk wandelen hier, je loopt vanuit Lothlorien direct de omringende bossen in. Bij de snorrende houtkachel is altijd wel iemand te vinden voor een mooi gesprek of je neemt de tijd om eindelijk dat boek te lezen dat al maanden op je nachtkastje ligt. Ook een leuk stadje bezoeken is een mogelijkheid.

De maaltijden zijn gezamelijk en natuurlijk is er tussendoor voor wie zin heeft koffie en thee.

Dag van aankomst: zondag 20 december

Dag van vertrek: zaterdag 26 december

De yoga lessen worden gegeven door Pinky More. Zij heeft een eigen yoga school, The Yoga Institute France, en geeft op Lothlorien naast yoga ook de Yoga teacher training.

Lees hier meer over Pinky.

 

 

 

De voetmassages worden gegeven door Fredy Wamelink. Zij  is voetreflextherapeut en werkt zowel in Leiden als op Lothlorien. Samen met jou bepaalt ze welke massages deze week fijn voor je zijn.

voetreflexmassage Lees hier meer over Fredy.

Kosten:

Op basis van een 1 persoonskamer volpension (dit is inclusief drie vegatarische maaltijden per dag, zoveel mogelijk bereid met biologische producten, een vers geperst sapje bij het ontbijt en tussendoor koffie/thee/water inclusief iets lekkers) en deelname aan de yogalessen en drie individuele voetmassages €595,-

Kom je met 2 of drie personen en gaan jullie samen op een meerpersoonskamer dan zijn de kosten €495,- per persoon.

Ter plekke kun je ook individule consulten boeken zoals

  • Een individule yoga sessie bij Pinky More, €45,- per sessie
  • Een Ayurvedisch consult bij Richard Slager, €35,- per consult
  • Voetrefelxmassage bij Fredy Wamelink, €45,- (60 minuten)
  • Een persoonlijk consult door Lucas Slager bijvoorbeeld Maya signatuur uitleg of een enneagramtraject. €35,- per consult

Aanmelden voor 7 december, je hoeft geen aanbetaling te doen en er zijn geen kosten mocht je toch niet kunnen komen door overheidsmaatregelen of doordat je ziek bent of iemand in je directe omgeving ziek is.

 

 

Back To Top