skip to Main Content

Yoga retreat: Pranayama & Meditation 3-9 mei

door Pinky More.

Wanneer ben jij voor het laatst compleet tot rust gekomen?

Yoga is tegenwoordig een bekend begrip, de aandacht gaat voornamelijk uit naar de lichaamsposities en de beoefening komt vaak niet verder dan het klaslokaal. Op Centre Lothlorien, geven we les in Indian Classic Yoga, Yoga zoals het in India wordt onderwezen. Hier is Yoga ‘A Way of Life’. Deze cursus richt zich op een aantal basisprincipes van de Yoga en je krijgt praktische tips over hoe je Yoga kunt gebruiken om in het hectische dagelijks leven beter bij jezelf te blijven. 

Om in balans te komen is het essentieel dat je mentaal tot rust komt. Met alle invloeden van buitenaf kan dat erg moeilijk zijn. Deze week leer je door middel van Pranayama je bewust te worden van je admenhaling en technieken toe te passen die je zintuigen en daarmee je geest tot rust brengen.

Er is aandacht voor jouw persoonlijke situatie of vraagstukken. De week wordt gegeven in het Engels.

Over de cursusleiding

De week wordt gegeven door Yoga experts, geleid door Pinky More.
Pinky werd geboren in Mumbai, India. Hier heeft ze het meest geavanceerde programma voor yogaleraren afgerond aan ‘The Yoga Institute‘. Na een paar jaren werken en reizen over de hele wereld, vestigt ze zich in Nederland om Indian Classic Yoga te introduceren, de traditionele stijl van yoga. In Kerala, India, heeft Pinky Ayurveda gestudeerd en is gestart met het geven van  ayurvedische massages. Sinds 2012 organiseert Pinky Yoga retraites op Centre Lothlorien. In 2019 heeft ze de affiliatie tot stand gebracht tussen ‘The Yoga Institute‘ en Centre Lothlorien. Momenteel geeft ze naast het leiden van haar eigen Yoga Teacher Training Courses les in meerdere landen in Europa en neemt ze deel aan yoga programma’s in Ghana en India.

Prijs: € 195,- exclusief verblijfskosten

Back To Top