skip to Main Content

Bevrijd je Creativiteit, 21-27 juli 2019

door Marie Klaren en Fredy Wamelink.

Voor iedereen vanaf 18 jaar: een creatieve zomerweek waarin je je plezier en onbevangenheid herontdekt! Leer weer genieten van creaties die spontaan ontstaan en van schoonheid die je toevalt. Kom uit je hoofd, schep met je handen en ervaar in je lichaam. Herinner je weer hoe het is om, net als het kind dat je ooit was, te spelen met materialen en de creatieve mogelijkheden ervan te ontdekken.

In deze week ga je creatief werken met dat wat er is, en wat daaruit vanzelf ontstaat. De dag start met een verkenning wat die dag ‘toevallig’ in jou leeft. Een begeleide imaginatie helpt je te verkennen wat jouw lijf te vertellen heeft en welke beelden jouw geest op laat komen. Vanuit dit contact met jezelf, ga je geïnspireerd ‘knutselen’. Laat je verrassen door wat spontaan uit je handen komt!

We werken met materialen die we om ons heen vinden in de natuur, het huis, je koffer. We combineren dat met papier, klei, verf en met dozen, tijdschriften, lappen… De begeleiders helpen om richting te geven met uitnodigende opdrachten en het aandragen van mogelijkheden.
Toeval is dat wat je toevalt. Verwonder je over het wonder!

 

Over de cursusleiders:

Marie

Na een loopbaan in onderwijs, zorg en overheid, heeft Marie ervoor gekozen zich met hart en verstand in te zetten om mensen te helpen voluit en vrij te leven. Ze is gericht op de hele mens: het denken en het ervaren, het bewuste en het onbewuste, het hoofd en het lichaam. Marie heeft een zelfstandige praktijk als hypnotherapeut en is als docent verbonden aan een jaartraining voor kunstzinnige en persoonlijke ontwikkeling.

Fredy

Na 20 jaar onderwijs kwam zij op Lothlorien terecht. Daar woon en werkt zij sinds 2006.  De eerste jaren op Lothlorien vond je haar veel in het atelier. Door alle taken die zij op Lothlorien kreeg raakte het begeleiden van mensen in het atelier op de achtergrond en ook het zelf creatief bezig zijn. Het boek “The Artist’s Way” van Julia Cameron en het contact met Marie heeft haar eigen creativiteit weer volop in beweging gebracht en dit wil zij graag met je delen.

 

Prijs:

€175,- inclusief materialen

Back To Top