skip to Main Content

Vast in ons programma

We bieden fiets en wandelroutes en op afspraak kun je terecht voor voetreflex massages, Quantum Touch behandelingen, een retraite, individuele begeledingstrajecten en werken in het atelier.

Onthaasten op Lothlorien

20479824_1390903550959422_8666828330507940306_n

Uit de hectiek van het dagelijks leven terugkomen bij Jezelf.

De prachtige natuur, stilte en warme ontvangst maken een verblijf op Lothlorien bijzonder geschikt voor ontspannen. Een retraite met of zonder begeleiding behoort tot de mogelijkheden. Er kunnen voetreflexmassage en Quantum Touch behandelingen geboekt worden. Ook bieden we het Onthaastprogramma aan met elke dag een massage, lekker gezond eten en life style coaching.

Yoga

yogaaid8

Pinky More & Richard Slager bieden een uitgebreid yoga programma aan op Centre Lothlorien. Yoga Retreats, Yoga Teacher Trainingen en Yoga zomerweken. Zij bieden Indian Classic Yoga aan, de oorspronkelijke yoga waar alle yoga van afgeleid is.

Atelier

_DSC1288

In ons atelier worden diverse workshops en activiteiten aangeboden zoals speksteen bewerken, boetseren, vilten, mozaieken, sieraden maken en werken met natuurlijke materialen.

Ook zonder begeleiding in het atelier werken is, in overleg en tegen een kleine vergoeding, mogelijk.

Begeleidingstrajecten

lucas1

We bieden geen standaard programma aan maar richten ons altijd op jou, jouw situatie en wat jij nu nodig hebt. We bepalen samen het aantal uren begeleiding en de frequentie. Jij zet zelf als jij er aan toe bent stappen. Na afloop kan je op je eigen moment, als jij dat wilt of er behoefte aan hebt per e-mail gecoacht blijven worden. Zo ben je zelf verantwoordelijk en heb je ruimte voor je eigen ontwikkeling, zonder tijdsdruk, zonder tijdlijnen en bijeenkomsten.

Zelfontwikkeling, Bewustwording en Persoonlijke Groei
Op zoek naar de zin van je bestaan, innerlijke vrede?
Op zoek naar ………, je wilt iets anders maar weet niet wat en hoe.

Wandelen en fietsen

albom020

Van april tot en met oktober: heerlijk fietsen en/of wandelen vanaf Lothlorien in de prachtige natuur van de Haute Marne.
Fiets- en wandelroutes zijn beschikbaar. Wandelen of fietsen onder begeleiding van een gids is  mogelijk. Ook kan er een fiets gehuurd worden.

 

Back To Top