skip to Main Content

Stagetrajecten en groepsprojecten

Erkend stagebedrijf

Wij zijn een door Kenwerk (LOBHTV) en Aequor erkend stagebedrijf voor:

  • Recreatiemedewerker Niveau 2 (BOL)
  • Middenkaderfunctionaris Recreatie Niveau 4 (BOL)

Door de kleinschaligheid van het bedrijf maak je kennis met vele aspecten van het hotel/campingwezen.

Je werk in een ongedwongen en sfeervolle omgeving.

Voor zomer 2018 zoeken wij een stagiaire die o.a. kinderweken wil begeleiden.

Informeer naar mogelijkheden: 00 33 325 03 40 86

Begeleiders vanuit Lothlorien:

Fredy Wamelink. Zij heeft 20 jaar ervaring in het onderwijs in Nederland, zowel in het management als voor de klas. Ze woont en werkt sinds 2005 gedeeltelijk op Centre Lothlorien.

Lucas Slager. Initiatiefnemer Lothlorien, geeft cursussen en workshops alsmede persoonlijke begeleiding en maatwerktrajecten vanuit de visie dat het leven om mensen gaat en dat elk mens gezegend is met veel talent en kwaliteiten.

Aanbod voor groepen

Wij bieden de mogelijkheid om met uw groep te komen voor een kennismakings-, project- of teambuildingsweek.

Verblijf: groepszolder of tentenkamp op het groepsterrein

Jongeren kunnen bij ons ervaring opdoen in keuken- en restaurantwerkzaamheden, buitenwerk, onderhoudswerkzaamheden en activiteitenbegeleiding.
Daarnaast kunnen wij trainingen aanbieden ter ondersteuning van beroepskeuze, persoonlijke ontwikkeling en desgewenst een recreatief programma verzorgen.

Een voorbeeld uit de praktijk

Het AOC uit Groningen komt sinds een paar jaar met een groep derdejaars scholieren die het leerweg ondersteunend traject gaan volgen een week naar Lothlorien. Van te voren wordt afgesproken waar de groep aan het werk gaat en welke andere activiteiten ondernomen worden. Zo hebben de mentoren samen met de leerlingen en mensen van het centrum gewerkt aan het realiseren van een tweede stuwmeer. Naast kennismaken onderling, maakt een week samen bezig zijn snel duidelijk waar de sterke punten en de ontwikkelpunten voor de scholieren liggen. De mentoren ervaren dit als een groot voordeel bij het begeleiden en zoeken van een passende stageplaatsen. Daarnaast versterkt samen iets voor elkaar krijgen het groepsgevoel.

Overleg met ons over de mogelijkheden voor uw school of groep.

Back To Top