skip to Main Content

Vrijwilligerswerk op Centre Lothlorien

Always seeking, looking for adventures, new people and experiences. At Lothlorien we had the time to rest, laughed a lot and learned new things about the world and ourselves – Franca and Rahel from Switserland

Vrijwilliger zijn op Lothlorien is genieten van de natuur, de mensen en jezelf – Joop

Je bent van harte welkom om als vrijwilliger een tijd bij ons te verblijven. De uit te voeren werkzaamheden stellen we in overleg vast, afhankelijk van wat er moet gebeuren en waar mogelijk in aansluiting op je voorkeur.

We hebben in 2020 nog plek voor:

  • Een seizoenbewoonster voor de huishouding
  • Een hulp voor het verzorgen van de gastenverblijven, minimaal 3 weken beschikbaar. (juli/augustus)
  • Een keukenassistent voor minimaal 3 weken. (juli/augustus)
  • Begeleiders voor de kinderweken  (half juli/half augustus)

In september/oktober 2020 hebben we nog plek voor:

*Keuken/tuin/schoonmaak hulp

Je kunt voor eigen verblijf zorgdragen (tent, caravan, camper) of gebruikmaken van een vrijwilligerskamer, tent of caravan van het centrum.

Uitgangspunt is per week 6 dagen van 7 uur werken voor gratis verblijf en maaltijden. Minder werken kan ook. We spreken dan, afhankelijk van je inbreng, een bijdrage voor verblijf en maaltijden met je af.

Voor nieuwe vrijwilligers geldt in principe dat we eerst kennis met je willen maken. Dit kan in een videocall.
Je komt daarna voor een introductieweek naar Frankrijk. Tijdens deze week werk je een aantal uren mee, maak je kennis met de prachtige plek en nemen we tijd om je onze uitgangspunten en visie uit te leggen.
Ook nemen we tijd om met je van gedachten te wisselen wat Lothlorien in de toekomst voor jou kan betekenen en wat jij Lothlorien te bieden hebt. Voor deze kennismakingsweek vragen we een financiele bijdrage van €135,00.

Het aantal plaatsen voor vrijwilligers is beperkt. Het is daarom belangrijk tijdig af te stemmen of er een plaats vrij is.

Je werkt en verblijft op eigen risico en je bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van een geschikte verzekering.
Heb je interesse? Stuur dan een mailtje aan [email protected]

Back To Top