skip to Main Content

Genieten van rust en ruimte

Vanuit het landgoed loop je zo de bossen in.  Je kunt verblijven in het Chateau, het vakantiehuis, de maisonette, een blokhutje of op de groene camping. We hebben bewust geen Wifi. Verblijf is mogelijk van april tot november en in de kerstperiode. In september, april en juni bieden we je 10% korting op je verblijfskosten.

Het Château

Centre-Lothlorien-023

In het Chateau kun je verblijven in de verschillende gastenkamers (chambres d’ hôtes). Er zijn kamers voor 1, 2, 3 of 4 personen. Het minimum aantal nachten is twee en in het hoogseizoen kan in principe alleen voor hele weken geboekt worden. Voor groepen zijn arrangementen mogelijk. De keuken op Lothlorien is vegetarisch. Er wordt gezamenlijk gegeten op het terras buiten of in de eetzaal. Verder kun je in het Chateau gebruik maken van de salon, de winkel en het kantoor.

Verblijf per persoon per nacht.

Incl. ontbijt Ontbijt en diner Volpension
2-3-4 persoonskamer € 35,— € 50,— € 55,—
2 persoonskamer noordkant € 30,— € 45,— € 50,—
1 persoonskamer € 47,— € 62,— € 67,—
kinderen tot 2 jaar gratis gratis gratis
kinderen tot 12 jaar € 17,50 € 26,— € 30,—

 

Toeslag 2-3 pers. kamer met eigen badkamer (mits beschikbaar) €100,00 per week. Huisdieren zijn niet welkom in het Chateau.

Het vakantiehuis

vakantiehuis in de haute Marne

Op de heuvel staat het voormalige wachthuis van het landgoed, het Gardien. De benedenverdieping hiervan is ingericht als vakantiehuis. Boven is een appartement voor een vrijwilliger. Naast een kamer met twee bedden, houtkachel en zitje, is er een aangrenzende kamer met een eettafel en (tweepersoonsslaap)bank. De bedden zijn opgemaakt als je komt.  Het huis beschikt over een ruime volledig ingerichte keuken met fornuis, oven, koelkast, eettafel en houtkachel. De badkamer heeft een wastafel en douche. Het toilet is apart. Buiten kun je heerlijk zitten onder de oude pruimenboom. Vanuit het huis loop je direct het bos in. Ook is het heerlijk wandelen langs de meren op ons eigen terrein. Geen zin om zelf te koken, dan ben je van harte welkom om mee te eten in het Chateau. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week, wisseldag is zaterdag of zondag.

Per nacht, excl. maaltijden Prijs
Maximaal 4 personen € 70,—

Ontbijten, lunchen, dineren

vegetarisch eten

Als campinggast of Chateaugast kun je iedere avond op het terras of in onze salon meegenieten van een heerlijk vegetarische 3 gangen menu. Je kunt ook ‘s ochtends ontbijten, ‘s middags lunchen of als je erop uitgaat, ‘s morgens een lunch voor onderweg klaarmaken.

We vinden gezond en lekker eten belangrijk en gebruiken zoveel mogelijk biologische producten, vaak van eigen moestuin, voor het bereiden van onze gerechten.
Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met dieet wensen op medische gronden. Eventuele dieetwensen graag doorgeven bij het maken van de reservering. Zo nodig vragen we een kleine tegemoetkoming voor de extra kosten.

Er zijn twee boeken geschreven over voeding op Lothlorien, beiden uitgegeven door Frontier Amsterdam. “Eet Smakelijk, Leef gezond” is een compact basisboek met alles wat iedereen zou moeten weten over voeding. In het receptenboek “Eet smakelijk, Leef gezond” vind je makkelijke, lekkere, gezonde recepten. Beide boeken zijn verkrijgbaar in onze winkel en te bestellen.

Ontbijt € 7,—   tot 12 jaar €  4,-
Lunch € 10,— tot 12 jaar €  7,-
Diner, excl. drankjes € 16,— tot 12 jaar € 11,-

De Camping

Groen kamperen in de Haute Marne

Centre Lothlorien heeft een groene camping met ruime plaatsen, waar je tussen april en november terecht kunt. Voor kleine en grote tenten zijn twintig plaatsen beschikbaar; er zijn tien plaatsen voor caravans en campers. Alleen op de carvan/camper plaatsen is aansluiting op elektriciteit mogelijk. De camping heeft vier toiletten, vier warme douches, een wasruimte en een ruime keuken met kookmogelijkheid. Er is een recreatieruimte met o.a. tafeltennistafel. Campinggasten zijn van harte welkom om mee te eten op het Chateau (wel van te voren opgeven) of iets komen drinken in de salon of op het terras. Ook is er een winkeltje met o.a. een beperkte hoeveelheid levensmiddelen en een kantoor voor inschrijven, internetcomputer, brood bestellen, wandelkaarten en info over de omgeving.

Verblijf per nacht Prijs
Tentplek € 10,00
Caravan/camperplek € 14,00
Vanaf 2 jaar € 3,— p.p.
Auto/motor op de parkeerplaats gratis
Huisdieren (uitsluitend na overleg) € 2,—

De Blokhut

blokhut

Op het bovenpad staat 3 houten blokhutten, in elk huisje vind je een 2 persoons slaapbank(1.40 x 2.00m) en een 1 persoonsbed(70 cm x 2.00m). De hutjes hebben stroom en een ingerichte buitenkeuken op de veranda. Geen zin om zelf te koken, dan ben je van harte welkom om mee te eten in het Chateau. Vergeet niet zelf beddengoed, handoeken etc. mee te nemen. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week (wisseldag zaterdag of zondag).

Per nacht, excl. maaltijden Prijs
Maximaal 3 personen € 35,—

Geen huisdieren toegestaan.

De Maisonnette

maisonette te huur, Frankrijk

Aan de rand van het bos met uitzicht op de wei en het meer staat de romantische maisonette, vrij en stil. De maisonnette bestaat uit 1 ruimte van 5x5m en een veranda waarop o.a. een ingerichte buitenkeuken en een zitje. In de maisonnette staat een slaapbank, een apart bed, een tafel met 3 stoelen en een houtkachel. De bedden zijn opgemaakt als je komt. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week (wisseldag zaterdag of zondag). Geen zin om zelf te koken, dan ben je van harte welkom om mee te eten in het Chateau.

Per nacht, excl. maaltijden Prijs
Maximaal 3 personen

Geen huisdieren toegestaan.

€ 45,—

 

Back To Top