skip to Main Content

Genieten van rust en ruimte

Vanaf het landgoed loop je zo de bossen in.  Je kunt verblijven in het Chateau, het vakantiehuis, de maisonette, het Tiny house, een blokhutje of op de groene camping. We hebben bewust geen Wifi. Verblijf is mogelijk van april tot november en in de kerstperiode. Het vakantiehuis is het hele jaar over te huur.

Het Château

Centre-Lothlorien-023

In het Chateau kun je verblijven in de verschillende gastenkamers (chambres d’ hôtes). Er zijn kamers voor 1, 2, 3 of 4 personen. Het minimum aantal nachten is twee en in het hoogseizoen kan in principe alleen voor hele weken geboekt worden. Voor groepen zijn arrangementen mogelijk. De keuken op Lothlorien is vegetarisch. Er wordt gezamenlijk gegeten op het terras buiten of in de eetzaal. Verder kun je in het Chateau gebruik maken van de salon, de winkel en het kantoor.

Verblijf per persoon per nacht.

Incl. ontbijt Ontbijt en diner Volpension
2-3-4 persoonskamer € 35,— € 50,— € 55,—
1 persoonskamer € 47,— € 62,— € 67,—
kinderen tot 2 jaar gratis gratis gratis
kinderen tot 12 jaar € 17,50 € 26,— € 30,—

 

Toeslag 2-3 pers. kamer met eigen badkamer (mits beschikbaar) €100,00 per week. Huisdieren zijn niet welkom in het Chateau.

Vakantiehuis "het Gardien"

20180623_130948

Op de heuvel staat het voormalige wachthuis van het landgoed, het Gardien. De benedenverdieping hiervan is ingericht als vakantiehuis. Boven is een appartement voor een vrijwilliger. Naast een kamer met twee bedden, houtkachel en zitje, is er een aangrenzende kamer met een eettafel en een (tweepersoonsslaap)bank. De bedden zijn opgemaakt als je komt.  Het huis beschikt over een ruime volledig ingerichte keuken met fornuis, oven, koelkast, eettafel en houtkachel. De badkamer heeft een wastafel en douche. Het toilet is apart. Buiten zittend onder de oude pruimenboom, kijk je uit over het glooiende terrein. Vanuit het huis loop je direct het bos in. Ook is het heerlijk wandelen langs de meren op ons eigen landgoed. Geen zin om zelf te koken, dan ben je van harte welkom om mee te eten in het Chateau. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week, wisseldag is zaterdag of zondag. We gaan ervanuit dat je het vakantiehuis bij vertrek netjes en schoon achterlaat.

 

Per nacht, excl. maaltijden Prijs
Maximaal 4 personen € 70,—

Ontbijten, lunchen, dineren

vegetarisch eten

Als campinggast of Chateaugast kun je iedere avond op het terras of in onze salon meegenieten van een heerlijk vegetarische 3 gangenmenu. Je kunt ook ‘s ochtends ontbijten, ‘s middags lunchen of als je erop uitgaat, ‘s morgens een lunch voor onderweg klaarmaken. We bieden campinggasten een 3 maaltijden per dag arrangement voor €33,- per dag.

We vinden gezond en lekker eten belangrijk en gebruiken zoveel mogelijk biologische producten, vaak van eigen moestuin, voor het bereiden van onze gerechten.
Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met dieetwensen op medische gronden. Eventuele dieetwensen graag doorgeven bij het maken van de reservering (dieet toeslag €3,- per dag).

Er zijn twee boeken geschreven over voeding op Lothlorien, beiden uitgegeven door Frontier Amsterdam. “Eet Smakelijk, Leef gezond” is een compact basisboek met alles wat iedereen zou moeten weten over voeding. In het receptenboek “Eet smakelijk, Leef gezond” vind je makkelijke, lekkere, gezonde recepten. Beide boeken zijn verkrijgbaar in onze winkel en te bestellen.

Ontbijt € 10,—  tot 12 jaar €  7,-
Lunch € 10,—  tot 12 jaar €  7,-
Diner, 3 gangen, excl. drankjes € 19,50 tot 12 jaar € 13,-

Huisje Boombaard

20190617_133835

Huisje Boombaard ligt verscholen achter een grote spar. Je zit heerlijk vrij op je veranda en toch heb je een prachtig uitzicht, wel tot aan het meer. Aan de zijkant heeft het huisje nog een terras. Binnen staat een twee persoonsbed, er kan een 1 persoons opklapbed bijgezet worden. Ook vind je daar een tafel met twee stoelen en een zitje. Er is een koelkast en oventje aanwezig. Koken kun je in de buitenkeuken op de veranda. Toilet en douche, (af)wasgelegenheid, vind je vlak naast het huisje. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week. De wisseldag is zaterdag of zondag. Geen zin om zelf te koken, dan ben je van harte welkom om mee te eten op het Chateau. We gaan ervanuit dat je bij vertrek het huisje schoon en netjes achterlaat. In het huisje zijn geen huisdieren toegestaan.

Per nacht, excl. maaltijden Prijs
Maximaal 3 personen

Geen huisdieren toegestaan.

€ 50,—

 

De Camping

43131640_2097454043600231_584108083307872256_n

Centre Lothlorien heeft een groene camping met ruime plaatsen, waar je tussen april en november terecht kunt. Voor kleine en grote tenten zijn vijftien plaatsen beschikbaar. Er zijn tien plaatsen voor caravans en campers. Alleen op de carvan- en camperplaatsen is aansluiting op elektriciteit mogelijk. De camping heeft vier toiletten, vier warme douches, een wasruimte en een ruime keuken met kookmogelijkheid. Er is een recreatieruimte met o.a. een tafeltennistafel. Campinggasten zijn van harte welkom om mee te eten op het Chateau (wel van te voren opgeven) of iets te komen drinken in de salon of op het terras. Ook is er een winkeltje met o.a. een beperkte hoeveelheid levensmiddelen en een kantoor voor inschrijven, internetcomputer, brood bestellen, wandelkaarten en info over de omgeving.

Verblijf per nacht Prijs
Tentplek € 10,00
Caravan/camperplek € 14,00
Vanaf 2 jaar € 3,50 p.p.
Auto/motor op de parkeerplaats gratis
Huisdieren (uitsluitend na overleg) € 2,—

De Blokhut

53208760_2065182480198189_7652645365052604416_o

Op het bovenpad staat 3 houten blokhutten. In elk hutje vind je 1 ruimte met een 2 persoons slaapbank(1.40 x 2.00m) en een 1 persoonsbed(70 cm x 2.00m) en een tafel met twee stoelen. De hutjes hebben stroom en een ingerichte buitenkeuken op de veranda. Ook is er een buitentafel met stoelen. Neem zelf beddengoed, handoeken etc. mee. Er kan ook een linnenpakket gehuurd worden (€35,- per week, graag aangeven bij de reservering). Geen zin om zelf te koken, dan ben je van harte welkom om mee te eten in het Chateau. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week (wisseldag zaterdag of zondag). We gaan ervanuit dat je het hutje schoon en netjes achterlaat bij vertrek.

Per nacht, excl. maaltijden Prijs
Maximaal 3 personen € 35,—

Geen huisdieren toegestaan.

De Maisonnette "Mallorn"

Maisonnette te huur, Haute Marne

Aan de rand van het bos met uitzicht op de wei en het meer staat de romantische maisonette “Mallorn”, vrij en stil. “Mallorn” is in de Lord of the Rings de naam van de Goudenboom van de elfen op Lothlorien.

De maisonette bestaat uit 1 ruimte van 5x5m en een veranda waarop o.a. een ingerichte buitenkeuken en een zitje. In de maisonnette staat een slaapbank, een apart bed, een tafel met 3 stoelen en een houtkachel. De bedden zijn opgemaakt als je komt. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week (wisseldag zaterdag of zondag). Geen zin om zelf te koken, dan ben je van harte welkom om mee te eten in het Chateau. We gaan ervanuit dat je de maisonnette bij vertrek netjes en schoon achterlaat.

Per nacht, excl. maaltijden Prijs
Maximaal 3 personen

Geen huisdieren toegestaan.

€ 45,—

 

Tiny House "Earendil"

20181009_193001

Aan de rand van het court naast het pittoreske kapelletje staat het huisje Earendil. Dit twee persoonshuisje bestaat uit één ruimte en heeft een twee persoonsbed, een zitje en een eettafel met stoelen. Buiten op de veranda kun je koken en lekker zitten. Naast het huisje is ruimte om bv een tentje voor je kinderen neer te zetten. Je maakt net als de campinggasten gebruik van het campingsanitair. In de schoolvakantieweken verhuren we alleen per week. De wisseldag is zaterdag of zondag. Geen zin om zelf te koken, dan ben je van harte welkom om mee te eten op het Chateau. We gaan ervanuit dat je bij vertrek het huisje schoon en netjes achterlaat. In het huisje zijn geen huisdieren toegestaan.

Per nacht, excl. maaltijden Prijs
Maximaal 3 personen

Geen huisdieren toegestaan.

€ 50,—

 

Back To Top