skip to Main Content

Receptenboek, Eet smakelijk, Leef gezond

13.00

Eet smakelijk, Leef gezond, dat is wat we je als lezer toewensen! Het is ook de titel van het in 2013 verschenen voedingsboek dat Lucas Slager en Fredy Wamelink samen schreven en dat de basis is voor de recepten in deze uitgave. Naast beknopte informatie over gezonde voeding vind je recepten met voor de hand liggende ingrediënten die eenvoudig te bereiden zijn. Door te proeven en naar eigen smaak kruiden en specerijen toe te voegen maak je zelf de heerlijkste gerechten.

Categorie:

Beschrijving

Het nieuwste boek van Fredy Wamelink

Eet smakelijk, Leef gezond, dat is wat we je als lezer toewensen!
Het is ook de titel van het in 2013 verschenen voedingsboek dat Lucas Slager en Fredy Wamelink samen schreven en dat de basis is voor de recepten in deze uitgave.
Naast beknopte informatie over gezonde voeding vind je recepten met voor de hand liggende ingredienten die eenvoudig te bereiden zijn. Door te proeven en naar eigen smaak kruiden en specerijen toe te voegen maak je zelf de heerlijkste gerechten.

Een vegetarisch kookboek met recepten voor ontbijt, lunch en diner die goedkoop, gezond en lekker zijn en jou inspireren om zelf te experimenteren in de keuken

Inhoud: Uitgangspunten voor een gezonde maaltijd – Weet wat je eet – Handig om in huis te hebben – Basisrecepten voor sausen en soepen – Ontbijt: een goed ontbijt is een mooi begin van de dag – Lunches: Laat die boterham eens een keer staan – Hoofdgerechten: start met rauwkost dan heb je al snel heel wat vitamines en mineralen binnen – Nagerechten: nog even iets zoets, mmmmmmmm – Bijlagen: 1.Vleesvervangers, 2.Kruiden en specerijen – Over de schrijver – Recepten overzicht.

Een uitgave van Frontier Publising

Extra informatie

ISBN

ISBN 9 789078 070634

Back To Top