skip to Main Content

'
Centre Lothlorien, The Yoga Institute France

Op Centre Lothlorien geven we les in Indian Classic Yoga. Yoga op de manier waarop het in India wordt onderwezen. Het heeft een holistische aanpak. Door lichamelijk fit te zijn, een gezonde manier van leven te hebben, je hoofd tot rust te brengen en jezelf te ontwikkelingen, kun je in balans zijn en een gelukkig leven leiden!

Laat oeroude Indiase kennis jouw gids zijn in deze moderne tijd!

Activiteiten

Yoga is voor iedereen. We bieden daarom een uitgebreid programma met voor elk wat wils. We bieden yoga retraites en yogalerarenopleidingen maar je kunt ook bij ons terecht voor persoonlijke trajecten op maat, zowel op ons centrum in Frankrijk als online.
Hieronder vind je de highlights van onze opkomende activiteiten.

Yoga Teacher Training “Yoga as a way of life” 10 april-9 mei

Door Pinky More en haar team in samenwerking met The Yoga Institute, Mumbai. "Yoga vanuit de bron". 200 uur Yoga…

read more

Yoga Teacher Training Course 10 april-9 mei 2021

Door Pinky More en haar team. 200 uur Yoga Teacher Training Course wordt aangeboden in het Engels; Certificaat van The…

read more

De fundamentele principes van Yoga 2-8 mei

door Pinky More en team. Introductie in de levensfilosofie van Yoga en hoe dit jouw leven gelukkiger kan maken. Yoga…

read more

Yoga Teacher Training Course 29 mei-27 juni

Door Pinky More en haar team. 200 uur Yoga Teacher Training Course wordt aangeboden in het Engels; Certificaat van The…

read more

Yoga Teacher Training Course

Centre Lothlorien biedt een interne 200 uurs yoga lerarenopleiding aan binnen 1 maand. Deze brede opleiding geeft je alle fundamentele kennis die je als yogaleraar nodig hebt. Yoga is holistisch. Onze aandacht gaat er naar uit om je alle primaire asanas met de benodigde achtergrondkennis bij te brengen, maar vooral ook om je wegwijs te maken in de filosofie en psychologie. Deze uitgebreide opleiding is niet alleen bedoeld voor degenen die les willen geven. Het geeft een uitstekende basis voor ieder die meer over yoga wil leren en tegelijkertijd zichzelf wil ontwikkelen.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen

Wil je op de hoogte blijven onze activiteiten? Meld je aan voor onze Yoga nieuwbrief. We sturen deze niet vaker dan 4x per jaar.

The Yoga Institute

Centre Lothlorien is gelieerd aan ‘The Yoga Institute’ in Mumbai, India, het oudste georganiseerde yogacentrum ter wereld. Het Yoga instituut is opgericht door Shri Yogendra. Hij is in de leer geweest bij een Saddhu. Sadhus zijn de oorspronkelijke beoefenaars van yoga. Ze wijden hun leven om verlichting te bereiken, leven afgezonderd en houden hun kennis voor zichzelf. Shri Yogendra is de eerste Yogi die een gezin stichtte en de kennis van yoga publiekelijk maakte. Al 100 jaar deelt de Yogendra familie hun kennis en Centre Lothlorien is de eerste plek in Europa die hun studieprogramma aanbiedt.

Hansaji Yogendra, director of The Yoga Institute about Centre Lothlorien

Pinky More

De yogalessen op Centre Lothlorien worden uitgevoerd door Pinky More. Pinky werd geboren in Mumbai, India. Hier heeft ze het meest geavanceerde programma voor yogaleraren afgerond aan ‘The Yoga Institute’. Na een paar jaren werken en reizen over de hele wereld, vestigt ze zich in Nederland om Indian Classic Yoga te introduceren, de traditionele stijl van yoga. In Kerala, India, heeft Pinky Ayurveda gestudeerd en is gestart met het geven van  ayurvedische massages. Sinds 2012 organiseert Pinky Yoga retraites op Centre Lohlorien. In 2019 heeft ze de affiliatie tot stand gebracht tussen ‘The Yoga Institute’ en Centre Lothlorien. Momenteel geeft ze naast het leiden van haar eigen Yoga Teacher Training Courses les in meerdere landen in Europa en neemt ze deel aan yoga programma’s in Ghana en India.

Pinky is ook online actief. Bekijk haar Asana en Livestyle films op YouTube of maak een afspraak voor persoonlijke sessies.

Yoga Asana for correcting your posture

One Yoga Asana for Everything

Yoga Asana against belly fat

Yoga Asana for the Hip joints

Latest articles from our Blog: Yoga as a way of life
Back To Top