skip to Main Content

Reserveren

Het onderstaande formulier kun je gebruiken om je aan te melden voor een verblijf op Centre Lothlorien of voor deelname aan een van de cursussen.

Langer verblijven

Lothlorien is een prachtige plek om je enige tijd terug te trekken voor studie, het schrijven van een boek of bv een retraite. Daarnaast kunt je als vrijwilliger aan de slag en bieden wij mogelijkheden voor artists in residence: op Lothlorien enige weken of maanden in alle rust werken met indien gewenst gebruik van een atelier.
Achterin het domein is een activiteitenterrein, waar groepen apart kunnen kamperen en hun eigen activiteiten kunnen houden.

Lidmaatschap

Voor gasten die geen lid zijn van de Vereniging Vrienden Lothlorien geldt een eenmalige gastlidmaatschap per jaar van €2,00 per persoon.

Groepen

Verblijf voor groepen, ander of langer verblijf: prijsopgave op aanvraag.

Annuleringsregeling Centre Lothlorien

Voor reservering van een kamer, plaats op de camping of ander soort verblijf en voor de aanmelding voor activiteiten en cursussen vragen we vooraf een aanbetaling van 50% van de totale kosten. Ontvangst van de aanbetaling = definitieve reservering. Zolang de aanbetaling niet is ontvangen is de reservering dus nog niet definitief. In geval van annulering wordt tot 2 maanden vooraf het hele bedrag van de aanbetaling teruggestort. Tussen 2 maanden tot 1 maand vooraf wordt de helft van de aanbetaling teruggestort.
Daarna is er geen recht meer op teruggave.

In geval dat onzerzijds, wegens uitval van een activiteit of workshop, wordt geannuleerd, wordt altijd het volledige bedrag van de aanbetaling teruggestort.

Let op

Je bent zelf verantwoordelijk voor het eventueel afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.

Drugsgebruik is op ons terrein verboden, ook een joint wordt door de Franse overheid gezien als drugs.

Back To Top